Blog

Fijne feestdagen!

Fijne feestdagen!

Voor ons is het altijd een bijzonder moment als een verbouwing gereed is: een intensief proces van overleggen, adviseren, tekenen, een bouwteam starten en met elkaar toewerken naar het eindresultaat. Dit jaar mochten we veel projecten opleveren. Hoe leuk is het dan om foto’s te ontvangen van opdrachtgevers die voor het eerst kerst vieren in hun nieuwe of vernieuwde huis.

We wensen iedereen hele fijne feestdagen en een gezond 2021!

Praktische tips voor een haard in huis

Praktische tips voor een haard in huis

Naast warmte, voegt een haard veel sfeer toe en kan door materiaalkeuze en vormgeving een bijzondere eyecatcher in de woning zijn.Ruimtelijk gezien kan een haard zichtlijnen versterken, een ruimte visueel verbinden of juist scheiden.

Gietvloer

Gietvloer

Eén van de beeldbepalende keuzes voor je woning is die van de vloerafwerking. Een vloer beslaat een groot oppervlak en vormt daarmee de basis van de sfeer en uitstraling van je interieur. Ga je voor een rustige geheel of mag de vloerafwerking een statement zijn?

Hoe isoleer je het dak?

Hoe isoleer je het dak?

Wil je de zolder gebruiken als slaapkamer of werkkamer? En heb je een woning van vóór 1976? Grote kans dat je eerst de kap moet gaan isoleren om er een fijne ruimte van te maken. In deze blog bespreken we de voor- en nadelen van binnen of buiten isoleren en waar je op...