Nieuws

herbouw van een boerderij
Bouwbegeleiding

Bouwbegeleiding

De herbouw van deze boerderij verloopt voorspoedig. Om de kwaliteit en het ontwerp te bewaken houden we graag een vinger aan de pols. Tijdens de bouwbegeleiding worden met de opdrachtgever en aannemer de laatste puntjes op de i gezet van het interieurontwerp....

Lees meer
sloop en herbouw boerderij
Start herbouw boerderij

Start herbouw boerderij

Het is een vreemd gezicht, maar achter deze bijna monumentale gevel staat straks een duurzame en moderne woonboerderij. Gevels, constructie en de rieten kap worden met respect voor het verleden herbouwd, naar de eisen en woonwensen van nu. Wij kunnen niet wachten...

Lees meer
maatwerk haard lichtplan
Renovatie nadert oplevering

Renovatie nadert oplevering

De verbouwing van het jaren ’10 herenhuis aan de Maas is bijna klaar. De woning heeft een flinke metamorfose ondergaan. Doorbraken op de begane grond zorgen voor een ruimere keuken, meer lichtinval en vrij uitzicht over de Maas. De achtergevel heeft een nieuwe uitstraling door het plaatsen van een aluminium pui.
Lees meer
Funderingsherstel en kelder
Funderingsherstel in Rotterdam

Funderingsherstel in Rotterdam

We krijgen regelmatig vragen over funderingsherstel en het functioneel betrekken van een kelder tot souterrain, uitbreiding of split-level woonruimte. Op dit moment werken we meerdere plannen uit in Hillegersberg, Schiebroek én deze schitterende klassieke woning in het centrum van Rotterdam.
Lees meer
Architect, ingenieur
Welkom bij ons team, Clenda!

Welkom bij ons team, Clenda!

Per september versterkt Clenda Boonman het team van Architecten aan huis. Als bouwkundig ingenieur/ assistent ontwerper ondersteunt ze ons met tekenwerk, onderzoek en ontwerpopgaven. Clenda werkt vier dagen per week bij ons en daarnaast leert ze door voor architect bij de Academie voor Bouwkunst in Rotterdam.
Lees meer
Herbestemmen, verbouwen, wonen, molen
Ontwerp voormalige watermolen

Ontwerp voormalige watermolen

We zijn van start met het ontwerp voor de herindeling van een bijzondere woning in een voormalige watermolen. Intern en extern wordt er een mooi totaalplan naar de wensen van de nieuwe bewoners, en passend bij de architectuur van de molen gerealiseerd.
Lees meer
Stalen deuren uitbouw
Stalen pui in uitbouw

Stalen pui in uitbouw

Deze zomer is de staal-look pui in onze uitbouw in het Molenlaankwartier geplaatst. De uitbouw kenmerkt zich door de combinatie van een moderne pui in een bij de woning passende architectuur. Het glas over de hoek zorgt voor extra veel licht in de woonkeuken.
Lees meer
verbouwing herindeling interieur herenhuis
Herenhuis aan de Maas

Herenhuis aan de Maas

Afgelopen tijd hebben we met veel liefde een totaalplan gemaakt voor een bijzonder herenhuis aan de Maas. Met respect voor het oorspronkelijke karakter van de voormalige directiewoning van distilleerderij “Hoboken de Bie & Co” wordt de woning naar de wensen van de nieuwe bewoners verbouwd. In het interieurontwerp komt de connectie en het zicht op de Maas helemaal tot zijn recht.
Lees meer
Bouwbegeleiding architect Den Haag
Bouwbegeleiding van start

Bouwbegeleiding van start

De verbouwing van 'gedateerde woning naar stoer herenhuis' is van start! Het gemeentelijk beschermd gebouw wordt volledig gestript en het wordt een flinke metamorfose. Het nieuwe interieur wordt een combinatie van een tijdloze basis met stoere accenten zoals plafondhoge taatsdeuren, een moderne keuken en een badkamer met Neolith XL tiles.
Lees meer
Open_haard_natuursteen
Woonboerderij in gebruik

Woonboerderij in gebruik

Open haard in monumentale boerderij De woonboerderij  in Oud Ade is eerder dit jaar bouwkundig opgeleverd en in gebruik genomen. Langzaamaan komen de nieuw bestelde meubels binnen en wordt het laatste maatwerk geplaatst.Om na een oplevering te zien hoeveel...

Lees meer