Van gedateerde en ongeïsoleerde woning naar een duurzaam, licht en royaal familiehuis.

 De woning was in de loop der jaren al een aantal keer aangepast. Een uitbouw aan de voorgevel, een aangebouwde entree uit de jaren’50. De plafonds waren deels verlaagd en er waren wanden met schuifdeuren geplaatst.  Een grondige verbouwing was nodig om er een comfortabel en licht familiehuis van te maken voor een gezin met jonge kinderen.

 Inmiddels is de woning gestript en zijn er op een aantal plekken doorbraken gemaakt om de nieuwe indeling te realiseren. In lijn met de oorspronkelijke bouw, krijgt de woning haar klassieke uitstraling weer terug. De woning wordt geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming. Er worden nieuwe kozijnen geplaatst en de installaties worden vervangen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Heerlijk huis om in te wonen! Echt ons thuis. We genieten elke dag. En (relatief) lage energielasten in een jaren dertig huis? Het kan dus echt!”

Opdrachtgevers verduurzaamde jaren '30 woning