De verbouwing van dit ’70 huis tot moderne familiewoning is in volle gang.

Naast het ontwerpproces begeleiden wij de uitvoering door regelmatig op locatie met de aannemer en opdrachtgever te overleggen.

Het huis heeft een kenmerkende architectuur met asymmetrische kappen. In de loop van de tijd is de woning meerdere malen uitgebouwd en is er een compleet nieuwe verdieping geplaatst.

In ons plan krijgt de woning een modern en ruimtelijk karakter door het creëren van een indrukwekkende vide en een open keuken. Nieuwe schuifpuien zorgen voor een mooi uitzicht op de tuin.
Het kleur- en materiaalgebruik is afgestemd op de specifieke wensen van de opdrachtgever. Er komt een nieuwe gietvloer, stalen binnendeuren en een maatwerk haardmeubel. Een wand met houten latten draagt bij aan een verbeterde akoestiek.

Bouwbegeleiding

Tijdens de sloopwerkzaamheden zijn er lekkages en een slecht gebouwde constructie aan het licht gekomen. Wij overleggen de mogelijkheden met de aannemer en adviseren hierbij de opdrachtgevers.

Wil je meer weten over hoe wij de bouw begeleiden? Lees hier hoe wij werken en neem contact op om jouw project te bespreken. We denken graag met je mee!