Verbouwen

(Ver)bouwen

Bij het bouwen van je huis of een verbouwing komt heel wat kijken. De voorbereidingen en het bouwen zelf nemen een paar weken of maanden in beslag en er zijn zoveel keuzes die je moet maken!

Alles begint met een gedegen plan.
Een plan dat een antwoord biedt op je vragen en al je wensen omvat.
Een ontwerp van Architecten aan huis neemt je ideeën en wensen mee en laat je verassende oplossingen zien. We bespreken de ruimtelijke, bouwtechnische en financiële gevolgen van de ontwerpvarianten die we maken, zodat jij een goede afweging kan maken.

Wanneer de belangrijkste keuzes zijn gemaakt en de tekeningen gereed helpen wij je met het selecteren van een aannemer. Alleen door elke partij dezelfde en complete informatie te verstrekken is er een goede prijs/kwaliteit vergelijking te maken.
Wat doe je zelf en wat besteedt je uit?

Tijdens de bouw houden we een vinger aan de pols en zijn wij de schakel tussen opdrachtgever en aannemer. Gaat alles volgens afspraak en planning? Wanneer moeten de tegels of sanitair worden uitgekozen? Een goede communicatie is essentieel om een bouwproces te laten slagen.

En dan, kunnen jullie genieten van het mooie resultaat.

Klantgericht, creatief, pro-actief en stijlvol. Dat is waar we aan denken bij Architecten aan huis.
Voor de uitbreidingsmogelijkheden van ons huis hebben wij ons laten inspireren door Debora en Liesbeth. Zij hebben voor ons een aantal opties geschetst variërend in grootte en prijs. De combinatie van architect en binnenhuisarchitect vonden wij erg prettig, er wordt gedacht aan zaken waar je zelf niet bij stil staat. Dit  alles heeft geleid tot creatieve oplossingen. 

Saskia & Pascal