Debora ReisDebora Reis is als interieurarchitect afgestudeerd aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten. Naast haar ontwerpbureau Bureau Reis Interieurarchitectuur voor zakelijke huisvesting en projecten in de zorg, heeft ze in dienstverband ervaring opgedaan als grafisch ontwerper en als interieurarchitect bij een architectenbureau.

Debora is een conceptueel denker en houdt van een creatieve uitdaging. Ze geeft het liefst vorm aan een totaalconcept vanuit de beleving van de ruimte, de verbinding tussen binnen en buiten, optimale zichtlijnen en balans tussen daglicht en verlichting.

Dit totaalconcept vertaalt ze naar ruimtelijke indeling, voorstellen voor materiaal en kleur, maatwerk ontwerp voor vaste inrichting en een verlichtingsontwerp. Om ervoor te zorgen dat alle elementen uit het ontwerp tot zijn recht komen, verzorgt ze tijdens de bouw de esthetische begeleiding.

Liesbeth van Meerkerk

Liesbeth van Meerkerk is de bouwkundige architect van de twee. Na haar studie aan de faculteit Bouwkunde (TU Delft) heeft ze ruime ervaring opgedaan met herbestemmings- en binnenstedelijke nieuwbouw projecten voor zakelijke - en particuliere opdrachtgevers, onder andere met haar eigen bureau Ontwerpstudio vanmeerkerk.

Bij Architecten aan huis houdt ze van de uitdaging om tot de beste ruimtelijke oplossing te komen; zowel qua beleving als qua technische en financiële haalbaarheid. Om er zeker van te zijn dat het resultaat tot in detail klopt, zet ze graag de puntjes op de i in de bouwvoorbereiding en tijdens de uitvoering.

Architecten aan huis is in 2013 gestart door Debora Reis en Liesbeth van Meerkerk. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een goedlopend bureau en werken we met veel plezier aan particuliere projecten in de regio Rotterdam. Het werk loopt uiteen van het transformeren van bijzondere oude panden tot droomhuizen, het uitbouwen en herindelen van vrijstaande villa’s tot het realiseren van moderne nieuwbouw woningen op kavel.

Om de kwaliteit en het ontwerpproces te waarborgen zijn wij vanaf de eerste kennismaking tot en met de oplevering van ieder project nauw betrokken. Hierbij werken we met een vast team van freelance architecten die ons op projectbasis ondersteunen:

  • Eléna Parish, is sterk in de communicatie en heeft gevoel voor ruimte & interieur.
  • Alex den Besten is een goede bouwmanager en onze technisch adviseur.
  • Herbert van Dam,  heeft veel kennis van bouwmethodiek en detaillering, en is gespecialiseerd in duurzaam bouwen.

Afhankelijk van de omvang en complexiteit van een project werken we tevens samen met: