• Interieur werkplek woonboerderij
  • Woonboerderij verbouwing interieur architect
  • Woonboerderij gevel aanpassen

De opdrachtgevers hebben een woonboerderij gekocht met het idee om het voorhuis voor bijeenkomsten en als gastenverblijf te kunnen gebruiken. 

We hebben onderzocht hoe het achterhuis - de voormalige schuur/ stallen- kan worden aangepast tot een lichte en ruime woonruimte, geschikt voor een gezin met jonge kinderen. Dit heeft geresulteerd in drie varianten, gepresenteerd in 3D impressies en plattegrond met referentiebeelden.
Door de gewenste vide steeds ergens anders te positioneren ontstaan er verschillende ontwerpen, die allen hun invloed hebben op de manier van wonen.

Wanneer we het concept hebben uitgewerkt en een plan van aanpak hebben gemaakt kunnen de opdrachtgevers de verbouwing faseren over meerdere jaren.