Deze bijzondere jaren '50 villa midden in de duinen van Wassenaar is geheel naar ons ontwerp gerenoveerd. Het uitgangspunt voor het interieurontwerp is een heldere indeling waarbij de verschillende ruimtes meer vloeiend in elkaar overlopen.  
Een belangrijk kenmerk van de modernistische villa is het vrije uitzicht vanuit de verschillende ruimtes naar duinen en dennen. Door een wand door te breken naar de split-level woonkamers aan de achtergevel wordt de zichtlijn vanuit het hart van de woning richting de achtergelegen duinen versterkt.

Op de woonverdieping plaatsen we een deel van de gevel naar binnen waardoor een overdekt terras ontstaat. Deze buitenkamer is voorzien van een ingestuukte houthaard voor de mooie nazomer avonden. 
De indeling van de begane grond is aangepast tot gastenverblijf en er is een kantoor aan huis ingericht met een op maat gemaakte bibliotheek.Het penthouse (een uitbreiding van 2002) krijgt een nieuwe indeling met master bedroom, walk-through garderobe en een bijzondere badkamer; aan drie zijden voorzien van licht en uitzicht.

Door de gehele woning is er ruimte gecreëerd voor kunst, boeken en muziek.  Door veel met maatwerk meubels en inrichting te werken, is het een persoonlijk en op maat gemaakte woning geworden voor onze opdrachtgevers. We wensen hen ontzettend veel woonplezier op deze prachtige locatie.

Oplevering: november 2017
Aannemer: Euroconstruct
Technisch adviseur: Theo  Bijloo