Voor opdrachtgevers uit Rotterdam hebben we een nieuwe indeling voor een prachtige vrijstaande jaren '20 villa gemaakt. Het markante pand met rieten kap is volledig gemoderniseerd en helemaal naar de wensen van de nieuwe bewoners verbouwd. Lichtinval, ruimtelijkheid en een vrij uitzicht op de tuin en aangrenzend park stonden centraal bij de ontwerpopgave. Door de bestaande uitbouw te vergroten is het mogelijk geworden om een woonkeuken aan het terras te realiseren. De achtergevel heeft grote raampartijen voor een open verbinding met de tuin. De houten luifel en gevelbekleding op de uitbouw zorgen voor een moderne aanvulling op de klassieke woning.

We hebben de opdrachtgevers geholpen met het ruimtelijk ontwerp, de bouwvoorbereiding, de vergunningsaanvraag, aannemersselectie en bouwbegeleiding, Het interieurontwerp is uitgewerkt met kleur- en materiaalcombinaties, stoffering, ontwerp voor keuken en badkamers, verlichtingsontwerp en maatwerk elementen zoals de room divider met tunnelhaard en tv.

Oplevering: juni 2016
Foto's eindresultaat: Holly Marder