We starten met een persoonlijke kennismaking. We komen langs om jullie wensen en ideeën te bespreken en de betreffende ruimtes te bekijken en eventueel op te meten. Naar aanleiding van de kennismaking specificeren we de opdracht en beschrijven we de werkzaamheden, tijdsplanning en kosten.

Alles begint met een gedegen plan.  Een plan dat een antwoord biedt op je vragen en al je wensen omvat. 
Een ontwerp van Architecten aan huis neemt je ideeën en wensen mee en laat je verassende oplossingen zien. We bespreken de ruimtelijke, bouwtechnische en financiële gevolgen van de ontwerpvarianten die we maken, zodat jij een goede afweging kan maken.

Naast de ruimtelijke indeling en juiste uitstraling zijn er ook tal van praktische overwegingen te maken: materiaalkeuzes voor vloeren en wanden, materiaalcombinaties voor de keuken en/of badkamer(s). Een verlichtingsontwerp met armaturenvoorstellen. Aankoopadvies of maatwerk ontwerp voor een mooie trap of open haard. Middels een compleet interieurontwerp adviseren we bij al deze onderdelen.

Wanneer de belangrijkste keuzes zijn gemaakt en de tekeningen gereed, helpen wij je met het selecteren van een aannemer. Alleen door elke partij dezelfde en complete informatie te verstrekken is er een goede prijs/kwaliteit vergelijking te maken.

Tijdens de bouw houden we een vinger aan de pols en zijn wij de schakel tussen opdrachtgever en aannemer. Gaat alles volgens afspraak en planning? Wanneer moeten de tegels of sanitair worden uitgekozen? Een goede communicatie is essentieel om een bouwproces te laten slagen.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?  Neem contact  op voor een afspraak.

De architecten van Architecten aan Huis hebben ons geholpen vanaf de start tot en met de uitvoering van de verbouwing van onze woonboerderij. Van ontwerp, renovatie-zaken, interieur-plan tot en met de bouwbegeleiding: in alle aspecten kwam hun professionele, creatieve en meedenkende houding terug. Ze voelden goed aan wat er mogelijk was en wat bij ons past.

Opdrachtgever Woonboerderij